Isä-lapsi kalastusretki Rokualle

Onkikalastuksen taidot haltuuun Rokuan kalaisilla järvilläRokua, Finland
Tillgänglig på finska
3 timmar
4 platser per evenemang
maj - september


Vad ska vi göra

Kalastusoppaamme opettaa teille, miten onkikalastetaan siten, että saadaan kalaa ja nautitaan elämyksistä. Kalastamme Rokuan kalaisan järven rannalla, upeista Rokua Geoparkin maisemista ja ainutlaatuisesta hiljaisuudesta nauttien. Todellista laatuaikaa isälle ja lapselle. Miksi ei äidillekin. Jos luulet osanneesi onkia ennen tuloasi meille - huomaat palvelussa käydessäsi oppineesi mitä onkikalastus oikeasti on. Retki joka innostaa sinua ja lastasi viettämään enemmänkin yhteistä aikaa luontoaktiviteettien parissa.

Hinta sis. opastuksen 1-2 aikuiselle ja 1-2 lapselle.

#rokua

Om Rokua Outdoors – Doern

Olemme vuonna 2019 Rokuan ydinalueelle perustettu yritys, jonka päätoimiala on erilaisten ulkoiluaktiviteettivälineiden vuokraus ja ohjelmapalvelut. Lisäksi välitämme Rokua Geopark alueen hotellihuoneita ja loma-asuntoja. Olemme innoissamme saadessamme palvella Rokua Geopark alueella ja Rokuan kansallispuistossa vierailijoita ja luoda koko ajan uutta. Oppaamme tuntevat Rokuan alueen kuin omat taskunsa.

Särskilda krav

Ottakaa mukaan säänmukainen vaatetus, johon kuuluu myös kumisaappaat/hyvät vedenpitävät jalkineet. Kalstusopastus, kalastusvälineet ja kevyet retkieväät sisältyvät palveluun.

VisitOulu marknadsför sidan, men är inte ansvarig för innehåll, eller försäljning av upplevelserna.
Powered by Doerz Local