Guided walking tour in Rajamäki - architectural sites

Rajamäki's architectural sites with a guideNurmijärvi, Finland
Tillgänglig på finska
1 timme
12 platser per evenemang
april - augusti


Vad ska vi göra

Walking tour introduces to the architectural heritage of Rajamäki spirits factory and the the village around it.

Särskilda krav

Kävelykengät, sateen sattuessa asianmukaiset varusteet. Kierros on kokonaisuudessaan ulkotiloissa.

Omdömen

Petra

Petra

Erinomainen kierros!
Pekka

Pekka

Ehdoton suositus, mikäli Rajamäen historia kiinnostaa vähääkään. Hyvä vaihtoehto tutustua paikkoihin, vaikka muualta tulevien vieraiden kanssa.
Sirpa

Sirpa

Kierroksen voisi aloittaa koulun pihalta, edetä kirkon ja Tykkitorninmäen kautta tehdasalueelle, jotta kaikki rakennukset voisi nähdä läheltä. Itselleni paikat on tuttuja, joten oli mielenkiintoista kuulla uusiakin juttuja. Kiitos!
Nurmijärven museo/Tehdas-ja alkoholimuseo Rajamäen Ryyppi Nurmijärven museo/Tehdas-ja alkoholimuseo Rajamäen Ryyppi Kiitos osallistumisesta ja palautteesta! Jatkossa kierros alkaa koulun edustalta.
Leena

Leena

Kiitos, maksutapoja on hyvä kehittää, esim Epassi. Kierros voisi alkaa koulun pihasta, enemmän kävellen esittelyä ja tehdä kierroksen Tykkitornin kautta, jotta näkisi esim Alkon puutarhurin talon jne. Ilman Alkos ei olisi Rajamäkeä, tuli uutta tietoa. Kiitos!
Nurmijärven museo/Tehdas-ja alkoholimuseo Rajamäen Ryyppi Nurmijärven museo/Tehdas-ja alkoholimuseo Rajamäen Ryyppi Kiitos osallistumisesta ja palautteesta! Jatkossa kierros alkaa koulun edustalta ja etenee myös tykkitornien lähistölle.
Minna

MinnaNurmijärven kunta marknadsför sidan, men är inte ansvarig för innehåll, eller försäljning av upplevelserna.
Powered by Doerz Local