Delicacies and history - guided food walking tour

Enjoy local food and historyJoensuu, Finland
Tillgänglig på finska
3 timmar
15 platser per evenemang


Vad ska vi göra

Tule maistelemaan paikallisia herkkuja ja tutustu Rantakadun puutalopihapiirin tunnelmaan sekä ihastele kaupungintalon ajatonta kauneutta. Herkuttelun lomassa kuulet oppaan kertomana tarinoita menneiden ja nykyistenkin sukupolvien Joensuusta - sen elämästä ja persoonista, Pielisjoen merkityksestä ja muuttuneesta ympäristöstä. Herkuttelun helmiä: Ravintola Rousti tarjoaa ruokahalun herättävä alkujuoman, Kotileipurin Herkkupajan pöydässä on katettuna maistiaisia leipurin tapaan (vain heinäkuun, elo-syyskuussa uusi paikka), Kahvila Hilun Paikassa pääruokana on kesäinen salaattipöytä ja suussa sulavaa kotiruokaa ja Kauppaneuvoksen kahvilassa ruokakierroksen päättää herkullinen kesäleivos. Ravintoloiden ja kahviloiden yrittäjät esittelevät tarjoamansa herkut ja samalla kertovat oman tarinansa yrittäjyydestä.

Kotimaiset ja paikalliset huippuraaka-aineet ja kunnianhimoisten keittiöiden reseptit kohtaavat kaupungin historian havinan. Herkullinen tarjotin joensuulaisia makupaloja ja paikallishistoriaa on katettu! Tule nauttimaan!

Om Joensuun Matkailuoppaat – Doern

Joensuun matkailuoppaat esittelevät ilolla kaunista kaupunkia sinulle opastetuilla bussi-, kävely- ja pyöräilykierroksilla. Joensuun Matkailuoppaat ry:n tarkoituksena on tarjota paikkakuntalaisille ja tänne tuleville matkailijoille opastettuja tarinallisia kierroksia, retkiä sekä erilaisia ohjelmallisia kulttuuripalveluja ja -tapahtumia yksinään ja yhteistyössä muiden organisaatioiden ja yritysten kanssa. Joensuu Matkailuoppaat tekevät aktiivisesti tunnetuksi paikkakuntaa ja sen matkailu-, kulttuuri- ja vapaa-ajan palveluja ja yritysten tarjoamia tuotteita ja palveluja. Olemme hymyilevä 20 auktorisoidun paikallisoppaan ryhmä, joka haluaa saada matkailijat ja kaupunkilaiset viihtymään tarinoiden karjalaiskaupungissa, Joensuussa!

Kommande evenemang

4 personer tänker delta

15 platser lediga

Omdömen

Marja Riitta

Marja Riitta

Kaiken kaikkiaan todella hyvä idea tällainen ruokakierros. Maittavaa ruokaa ja juomaa kivoissa paikoissa. Asiantunteva opas kertoi mukavasti paikan historiasta. Ruokapaikkojen omistajat pääsivät myös ääneen sopivasti. Tykkäsin kovasti.
Joensuun Matkailuoppaat Joensuun Matkailuoppaat Monet kiitokset asiakaspalautteeestasi, jonka luin suurella mielihyvällä. Todella hienoa, että tykkäsit kierroksesta ja olit tyytyväinen ruokaan, oppaan kerrontaan ja myös omistajien yritystarinoihin. Toivotamme sinut ja ystäväsi tervetulleeksi uudelleen Joensuuhun! Karjalaisin terveisin Joensuun Matkailuoppaat
Ville

Ville


VisitKarelia marknadsför sidan, men är inte ansvarig för innehåll, eller försäljning av upplevelserna.
Powered by Doerz Local